Kopieren

Ordners kopieren Heeft u ordners met instructies, tekeningen, handleidingen etcetera? Dagservice kopiëert desgewenst complete archieven voor u!
Ingebonden boekjes Wilt u van een stapel losse vellen een boekje laten maken? Dan is inbinden met wire-o of ringband een ideale oplossing
Canvas Laat uw mooiste foto's met ongekende kwaliteit vastleggen op een fraai canvasdoek
Bouwtekeningen Bouwtekeningen printen of kopiëren, in kleur of zwart/wit, in formaten tot maximaal 140cm breed en een lengte van plusminus 30 meter.
Backlit presentatieborden Reclameborden die dankzij de verlichting aan de achterzijde extra goed zichtbaar zijn in het donker
Titel: 
Kopieren
Wij kopiëren al uw papierwerk. Kleur of zwart/wit, gesorteerd of in ordners!

HP Designjet plotter afbeeldingDagservice Reprografie is al ruim twintig jaar dé specialist in het kopiëren en printen van grootformaten, met name bouwtekeningen. Of u dat nu in kleur of zwart/wit wilt laten doen, wij kunnen dit probleemloos voor u verzorgen. Alle formaten zijn leverbaar tot A0 en desgewenst zelfs groter. Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we uw zwart/wit kopieën supersnel afwerken en uw kleurkopieën er uit laten zien als of het een origineel betreft!

Konica Minolta Bizhub Pro C500

Uiteraard kunnen wij niet alleen grootformaten kopiëren. Ook de kleinere en afwijkende formaten zijn geen probleem. Kleur of zwart/wit? Ingebonden of geniet? Boekvorm of losbladig? Meerdere formaten door elkaar heen? Dagservice Reprografie regelt het voor u met altijd een scherp oog voor detail en kwaliteit. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden om uw producties af te werken? Hier kunt u het allemaal nalezen.