Digitaliseren

Ordners kopieren Heeft u ordners met instructies, tekeningen, handleidingen etcetera? Dagservice kopiëert desgewenst complete archieven voor u!
Bouwtekeningen Bouwtekeningen printen of kopiëren, in kleur of zwart/wit, in formaten tot maximaal 140cm breed en een lengte van plusminus 30 meter.
Titel: 
Digitaliseren
Of het nu een paar documenten zijn of een compleet archief, wij hebben de apparatuur en ervaring in huis om het veilig voor u in te scannen en digitaal te archiveren.

USB-stick met dagservice logoDocumenten, groot of klein formaat, kunnen wij voor u digitaliseren. Na het digitaliseren van de documenten kunnen we deze naar u mailen of u kunt ze halen of laten bezorgen op CD, DVD of ander gewenst medium.

Er zijn diverse mogelijkheden, het meest gebruikt is scannen. U kunt bij ons eventueel complete ordners aanleveren om te laten digitaliseren. Ook grote formaten zijn geen probleem. Alle documenten worden dan als afbeelding opgeslagen. De bestandsnamen en mapindeling kunnen in overleg compleet geschikt gemaakt worden voor uw eigen digitale archief zodat u het alleen nog maar hoeft te kopiëren naar de juiste plaats. Voor PDF bestanden kunnen wij ook bladwijzers en indexen maken waar u dat wilt. Bovendien kunnen wij tekstherkenning toepassen op gescande documenten zodat de PDF bestanden die wij bij u aanleveren ook weer bewerkbare en doorzoekbare teksten hebben. 
Een andere mogelijkheid voor het digitaliseren is het namaken/reproduceren van een bestaand document. Het is een tijdrovend karwei, maar het levert wél altijd een scherpe afdruk van uw document op. 

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden!