Printen

Visitekaartjes Geen printwerk zo persoonlijk als een visitekaartje. Uw paradepaardje voor u piekfijn verzorgd door Dagservice.
Stoepborden Een reclame-uiting waar uw potentiële klanten letterlijk bijna niet omheen kunnen? Neem een stoepbord!
Posters De grote, universeel bruikbare blikvanger. Posters zijn in een ongekend aantal soorten en maten te krijgen!
Posterbehang Dagservice kan uw posterbehang voor u op maat maken, en desgewenst ook het behangen zelf voor u regelen.
Mailings Laat al het werk van een mailing u uit handen nemen. Compleet verzorgd van opmaak tot en met verzending
Ingebonden boekjes Wilt u van een stapel losse vellen een boekje laten maken? Dan is inbinden met wire-o of ringband een ideale oplossing
Folders Folders nodig voor uw promoties, aanbiedingen of andere doeleinden? Dagservice kan ze in vele variaties leveren!
Flyers Flyers, de ideale aandachttrekker voor beurzen, feesten en bij uw producten
Enveloppen Uw eigen enveloppen geven uw mailings en andere post een professionelere uitstraling.
Canvas Laat uw mooiste foto's met ongekende kwaliteit vastleggen op een fraai canvasdoek
Briefpapier Briefpapier mag natuurlijk niet aan uw huisstijl ontbreken. Dagservice biedt u alle mogelijkheden om een mooi briefpapier voor u te realiseren.
Bouwtekeningen Bouwtekeningen printen of kopiëren, in kleur of zwart/wit, in formaten tot maximaal 140cm breed en een lengte van plusminus 30 meter.
Booklets Booklets, een boekje bestaande uit één of meer vellen op elkaar, dubbelgevouwen en met een nietje in de rug.
Backlit presentatieborden Reclameborden die dankzij de verlichting aan de achterzijde extra goed zichtbaar zijn in het donker
Titel: 
Printen
Prints worden bij ons compleet verzorgd. U levert bij ons het bestand aan en wij zorgen ervoor dat het perfect geprint wordt. Van bouwtekeningen, flyers, folders, full-color posters tot een complete brochure lijn.

Onze nieuwste generatie digitale printers zijn uitstekend geschikt voor het snel produceren van alle oplages kwaliteitsprintwerk. Formaten tot dubbelzijdig A3+ worden perfect geprint in een kwaliteit welke vrijwel aan offset drukwerk gelijkwaardig is. Bij grote oplages wordt in overleg met u de opdracht in offset gedrukt om de order nog voordeliger aan te kunnen bieden.

Uiteraard kunnen we ook printen in afwijkende formaten. In principe kunnen we printen van visitekaartje tot een volledige wand van vele vierkante meters. Ook kan de print op diverse materialen worden uitgevoerd zoals papier, canvas en diverse plaatmaterialen.

Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos! Bestanden kunt u digitaal aanleveren via de mail of via WeTransfer. Een aantal voordelen van het printen hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Afdrukken van een digitaal document zijn altijd zo scherp als mogelijk. Waar bij kopiëren altijd wat kwaliteit verloren gaat blijft deze bij printen gelijk ongeacht het aantal afdrukken.
  • Verrassende prints voor uw beurs of stand op diverse materialen mogelijk.
  • Er is een goede mogelijkheid om document eigenschappen aan te passen voordat wij ze printen. Zo kunnen wij de kwaliteit voor u bewaken om tot het gewenste resultaat te komen.
  • Bestanden eenvoudig aanleveren via e-mail of WeTransfer zonder dat u bij ons langs hoeft te komen of wij iets bij u moeten ophalen.