Ophaal- en bezorgservice

Visitekaartjes Geen printwerk zo persoonlijk als een visitekaartje. Uw paradepaardje voor u piekfijn verzorgd door Dagservice.
Stoepborden Een reclame-uiting waar uw potentiële klanten letterlijk bijna niet omheen kunnen? Neem een stoepbord!
Posterbehang Dagservice kan uw posterbehang voor u op maat maken, en desgewenst ook het behangen zelf voor u regelen.
Ordners kopieren Heeft u ordners met instructies, tekeningen, handleidingen etcetera? Dagservice kopiëert desgewenst complete archieven voor u!
Mailings Laat al het werk van een mailing u uit handen nemen. Compleet verzorgd van opmaak tot en met verzending
Folders Folders nodig voor uw promoties, aanbiedingen of andere doeleinden? Dagservice kan ze in vele variaties leveren!
Flyers Flyers, de ideale aandachttrekker voor beurzen, feesten en bij uw producten
Enveloppen Uw eigen enveloppen geven uw mailings en andere post een professionelere uitstraling.
Canvas Laat uw mooiste foto's met ongekende kwaliteit vastleggen op een fraai canvasdoek
Bouwtekeningen Bouwtekeningen printen of kopiëren, in kleur of zwart/wit, in formaten tot maximaal 140cm breed en een lengte van plusminus 30 meter.
Backlit presentatieborden Reclameborden die dankzij de verlichting aan de achterzijde extra goed zichtbaar zijn in het donker
Titel: 
Ophaal- en bezorgservice
Onze eigen koeriersdienst zorgt ervoor dat uw documenten worden opgehaald en bezorgd in de regio. In samenwerking met Postmasters is ook iedere gewenste verzending van uw opdrachten mogelijk.

Volkswagen Caddy bezorgauto

Een gratis ophaal- en bezorgservice? Wie heeft dat nog? Wij wel! Want wij weten hoe hoog de kosten zijn wanneer er telkens maar weer mensen van uw bedrijf op weg moeten worden gestuurd.

Bovendien kunt u er van op aan dat uw documenten veilig zijn. Alle bezorgers zijn eigen medewerkers van Dagservice Reprografie. Wij komen alles dus hoogst persoonlijk halen en bezorgen.

Dit werkt als volgt: indien u uw opdrachten 's morgens voor 9:30 doorbelt, dan bezorgen wij dit dezelfde dag uiterlijk 17:00 terug. Bij grote partijen levertijd in overleg. Bij incidentele spoedopdrachten levering eveneens in overleg. De gratis bezorg- en ophaalservice geldt voor Hardinxveld-Giessendam en directe omgeving, buiten deze regio is het afhankelijk van de oplages en/of in overleg.