Digitaliseren

Documenten, groot of klein formaat, kunnen wij voor u digitaliseren. Na het digitaliseren van de documenten kunnen we deze naar u mailen of u kunt ze halen of laten bezorgen op CD, DVD of ander gewenst medium.

Er zijn diverse mogelijkheden, het meest gebruikt is scannen. U kunt bij ons eventueel complete ordners aanleveren om te laten digitaliseren. Ook grote formaten zijn geen probleem. Alle documenten worden dan als afbeelding opgeslagen. De bestandsnamen en mapindeling kunnen in overleg compleet geschikt gemaakt worden voor uw eigen digitale archief zodat u het alleen nog maar hoeft te kopiëren naar de juiste plaats. Voor PDF bestanden kunnen wij ook bladwijzers en indexen maken waar u dat wilt. Bovendien kunnen wij tekstherkenning toepassen op gescande documenten zodat de PDF bestanden die wij bij u aanleveren ook weer bewerkbare en doorzoekbare teksten hebben.
Een andere mogelijkheid voor het digitaliseren is het namaken/reproduceren van een bestaand document. Het is een tijdrovend karwei, maar het levert wél altijd een scherpe afdruk van uw document op.

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid