Printen & Digitaal Drukwerk

Onze nieuwste generatie digitale printers zijn uitstekend geschikt voor het snel produceren van alle oplages kwaliteitsprintwerk. Formaten tot dubbelzijdig A3+ worden perfect geprint in een kwaliteit welke vrijwel aan offset drukwerk gelijkwaardig is. Bij grote oplages wordt in overleg met u de opdracht in offset gedrukt om de order nog voordeliger aan te kunnen bieden.

Uiteraard kunnen we ook printen in afwijkende formaten. In principe kunnen we printen van visitekaartje tot een volledige wand van vele vierkante meters. Ook kan de print op diverse materialen worden uitgevoerd zoals papier, canvas en diverse plaatmaterialen.

Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos! Bestanden kunt u digitaal aanleveren via de mail of via WeTransfer. Een aantal voordelen van het printen hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Afdrukken van een digitaal document zijn altijd zo scherp als mogelijk. Waar bij kopiĆ«ren altijd wat kwaliteit verloren gaat blijft deze bij printen gelijk ongeacht het aantal afdrukken.
  • Verrassende prints voor uw beurs of stand op diverse materialen mogelijk.
  • Er is een goede mogelijkheid om document eigenschappen aan te passen voordat wij ze printen. Zo kunnen wij de kwaliteit voor u bewaken om tot het gewenste resultaat te komen.
  • Bestanden eenvoudig aanleveren via e-mail of WeTransfer zonder dat u bij ons langs hoeft te komen of wij iets bij u moeten ophalen.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid