Mailings & Personaliseren

Wanneer u bij Dagservice een mailing laat verzorgen, kunnen wij die desgewenst van begin tot eind verzorgen. De tekst, layout, het printwerk (inclusief enveloppen), invouwen, adresseren, betaalbaar en betrouwbaar verzenden.

Een handige service die wij bieden is variabele gegevens inprinten. Zo kunnen teksten, adressen en foto's dynamisch per klant/document bepaald worden.

Nergens anders kunnen mailings, facturen en salarisstrookjes in no-time van a tot z verwerkt worden. Geef ons het document en een adressenlijst. Wij zorgen ervoor dat uw mailing wordt geprint, gecouverteerd en veilig wordt verstuurd. Laat u bovendien voorlichten over hoeveel u op uw zakelijke post kunt besparen.

De tijd dat post alleen via PostNL verstuurd kon worden ligt (bijna) achter ons. De nieuwe concurrentie leidt tot nieuwe mogelijkheden. Een zakelijke mailing via Dagservice/PostMasters leidt al gauw tot een kostenbesparing van 20%. Een nieuwsbrief of actie kan snel en eenvoudig van thuis of op het werk worden verzonden.

Kortom, een all-in service die uw bedrijf heel wat tijd en geld kan besparen!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid